Cu noi, totul devine simplu!
0374-631.325, 0731-014.083
0374-631.325, 0731-014.085

MUTARI

LOCUINTE SI SEDII FIRME

Asiguram:

 • efectuarea de mutari in Bucuresti (centru) cu autoutilitare adecvate 3.5 tone
 • mutari sedii firme romanesti si straine
 • mutari hale echipamente industriale
 • vitrine frigorifice, mese de biliard
 • echipament catering
 • obiecte fragile
 • obiecte greu de ridicat si transportat
 • arhiva
 • alte bunuri


RELOCARI INDUSTRIALE

Societatea noastra va pune la dispozitie logistica completa (personal, utilaje, materiale, dispozitive si mijloace auto) necesare relocarii societatii sau intreprinderii Dvs. executand in volum complet toate operatiunile care sunt necesare.


TRANSPORT

MARFA

Asiguram transport marfa in Bucuresti si din Bucuresti care orice destinatie din tara, fiind pusi in permanenta legatura cu etapele desfasurarii transportului prin mentinerea directa a legaturii intre conducatorul auto si beneficiarul transportului. Efectuam transport de marfa in toate judetele Romaniei. cu autoutilitare cu MTA 3, 5 to volum intre 17 si 22 mc.

Efectuam transporturi de marfa atat in Bucuresti cat si in orice judet din tara: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Iasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.MOBILIER

Oferim servicii de inalta calitate pentru montaj de mobilier (living, dormitoare, bucatarii) , indiferent de producator, la preturi adaptate in functie de complexitatea montajelor si bugetul clientilor. Acest serviciu se efectueaza cu profesionisti cu o inalta calificare si la o calitate ireprosabila.

Printre partenerii nostri se numara clienti de marca si contracte de parteneriat de lunga durata.OBIECTE GRELE

Asiguram transport pentru obiecte grele si anune : piane, pianine, safe-uri, punand la dispozitie mijloacele necesare si forta de munca pentru mutarea si transportul acestora.TRANSPORT PERSONALIZAT

In cazul acestei categorii de servicii asiguram transport pentru persoane fizice si angajati ai companiilor, care in interes personal sau de serviciu necesita relocarea locuintei din tara catre orice destinatie UE sau din orice destinatie UE catre Romania. Oferim evaluare si consiliere precum si servicii intregrale de mutare si transport.

Marturii despre noi

 • DRAKE

  M-au ajutat cu mobila cei de la Blejan, dar am mai apelat la ei si pentru marfa. Foarte seriosi!

 • LUMINITA 67

  I-am gasit pe net acum doua luni pe cei de la Blejan. Cel mai mult m-a convins sa -i aleg pe ei, faptul ca si impacheteaza. La noi in casa nimeni nu se ocupa cu asa ceva.

 • ALESIA M

  AM apelat la Blejan pentru a ridica niste marfa de la diverse firme din Bucuresti si sa le aduca la noi, in Stefanesti Arges si s-au descurcat bine.


Date de contact

Adresa: Bd. Basarabia nr.250 sector 3, Bucuresti

Mutari: 0374-631.325

Transporturi: 0371-168.145, 0731-014.083

A.C.: 0374-631.325, 0731-014.085

Email: bactive@blejan.ro

Web: www.mutari-locuinte.ro

Mai mult