Cu noi, totul devine simplu!
0374-631.325, 0731-014.083
0374-631.325, 0731-014.085

Cum sa iti muti locuinta in Bucuresti fara probleme


Mutarea locuintei in Bucuresti reprezinta un proces destul de dificil, uneori poate fi chiar inspaimantator pentru persoanele care nu cunosc orasul si care nu stiu ce implica aceasta mutare. Insa, pentru ca tot mai multi oameni din provincie aleg sa-si mute locuintele in Bucuresti, decizii luate din cauza problemelor financiare cu care se confrunta, trebuie sa dezbatem pe larg acest proces, punctand cele mai importante aspecte.

In momentul in care te-ai decis sa-ti muti locuinta in Bucuresti trebuie sa stii ce gen de mutare doresti. Fie te poti muta definitiv (acolo iti vei trai viata pe viitor), fie te muti doar pentru o perioada (pana iti vei gasi ceva de lucru in orasul in care locuiesti deja), fie te muti doar pentru 5 zile din saptamana (week-endurile petrecandu-le acasa, impreuna cu familia).

Mutatul locuintei definitiv in Bucuresti (sau in oricare alt oras din Romania), implica cautarea unei resedinte noi, care sa se adapteze dorintelor, preferintelor si bugetului tau disponibil. O astfel de investitie trebuie gandita foarte bine inainte deoarece ea se face pentru foarte multi ani. Astfel, in functie de bugetul si de numarul membrilor familiei tale, trebuie sa gasesti locuinta perfecta. Sa fie accesibila ca pret, sa fie pozitionata intr-o zona decenta, unde sa ai acces la mijloacele de transport in comun. Daca ai copii, trebuie ca noua resedinta sa fie invecinata de scoli, gradinite, parcuri etc. Daca va mutati locuinta in Bucuresti pentru tot restul vietii, inseamna ca trebuie sa luati cu dvs un bagaj foarte mare (mobila, covoare, amintiri, electrocasnice etc.). Cel mai indicat este sa contactati o firma care sa va ajute cu trasportul. Blejan Activ Services va poate pune la dispozitie logistica si mijloacele de transport necesare mutarii. Aveti nevoie de cel putin doua zile pentru a transporta tot si apoi pentru a remobila tot. Asigurati-va ca aveti acest timp si ca puteti lasa copiii la niste rude in aceasta perioada.

Daca decideti sa va mutati locuinta in Bucuresti doar pentru o scurta perioada de timp (cateva luni, un an), puteti sa cautati o locuinta deja mobilata, unde, eventual, sa va aduceti doar cateva electrocasnice. Pentru cateva luni, nu are rost sa va mutati impreuna cu patul sau sifonierul.

Cel mai simplu este atunci cand va veti muta locuinta in Bucuresti doar pe parcursul saptamanii. In astfel de cazuri, pentru 5 nopti pe saptamana, este suficient sa va luati cu dvs. doar hainele necesare pentru 5 zile, produsele de igiena si obiectele preferate, de care nu va puteti desparti (carti, un album foto, poate un IPod, tableta sau aparatul foto).

Inainte sa faceti acest pas, trebuie sa aveti mare grija sa alegeti locuinta care va avantajeaza. Indiferent cate nopti veti petrece in ea, acolo trebuie sa va simtiti ca acasa, sa va odihniti si sa face fata jobului sau studiilor in cauza.