Cu noi, totul devine simplu!
0374-631.325, 0731-014.083
0374-631.325, 0731-014.085

Prezentare Generala

Activand de 8 ani sub sigla « BLEJAN » pe piata transporturilor rutiere de marfuri si mutarilor imobiliare am ajuns sa castigam prin seriozitate si promptitudine, parteneri de afaceri importanti. Societatea a fost infiintata din dorinta de a dovedi ca efectuarea unui transport de marfa, mutarea unei locuinte sau a unui sediu de firma se poate transforma dintr-o corvoada intr-un lucru simplu.

Oriunde va aflati pe teritoriul Romaniei, exista posibilitatea de a face comenzi online 24 de ore din 24, pentru orice tip de transport marfuri, transport mobila, sau mutari mobila, mutari sedii firme, mutari spatii comerciale, mutari ambasade, mutari consulate, mutari locuinte, mutari mobilier.

Fiind in contact permanent cu dumneavoastra, putem efectua orice tip de transport marfa, transport mobilier sau mutare in maxim 12 ore de la preluarea comenzii.

Misiunea noastra

In cei 8 ani de activitate desfasurata sub sigla "BLEJAN" am cautat sa asiguram clientilor nostri toate categoriile de servicii de care au avut nevoie, scopul nostru fiind confortul si satisfacerea la standarde ridicate a cerintelor acestora.

Ne aflam intr-un continuu proces inovativ pentru a ne autodepasi si a a ne autoperfectiona. Alaturi de noi, TOTUL DEVINE SIMPLU !

Cateva cuvinte despre noi

Suntem o echipa tanara si dinamica, intr-o continua perfectionare, alaturi de care veti gasi solutiile oportune la toate problemele.

Raspundem cu promtitudine dorintelor dumneavoastra si va oferim suportul tehnic si logistic de care aveti nevoie.

Suntem adaptabili si inventivi, atenti si operativi, scopul nostru fiind rezolvarea oricarei probleme intervenite si fluidizarea procesului de mutare.

Alaturi de angajatii nostri, veti avea parte de cele mai profesionale servicii de transport, mutare mobilier, demontare si remontare cele mai bune sfaturi si siguranta deplina.

Oferim servicii complete de mutari mobilier si bagaje pentru firme si persoane fizice la preturi accesibile. Noi ne ocupam de transport, manipulare, demontat si remontat, impachetat si pozitionat piesele de mobilier in noua locatie, conform doleantelor beneficiarului.


Standardele noastre

De ce sa apelati la noi?

Deoarece cu noi, TOTUL DEVINE SIMPLU !

Departamentul de logistica va poate pune la dispozitie, in functie de solicitarile dumneavoastra, urmatoarele categorii de servicii:

 • Asistenta logistica pe parcursul intregii mutari;
 • Materiale pentru impachetare: cutii de mai multe dimensiuni, standere si protectie pentru transportul hainelor, folie cu bule, folie strech, scotch, etichete pentru identificarea cu usurinta a continutului cutiilor in care se fac ambalarea;
 • Coordonator activitate.

Suntem in legatura permanenta cu clientii nostri, punandu-le la dispozitie personal de o inalta calificare cu abilitati multiple. Datorita acestora putem efectua toate categoriile de lucrari care implica o mutare. Incepand cu dezasamblarea si reasamblarea mobilierului, impachetarea si protejarea acestuia, montarea si demontarea aparatelor de aer conditionat si a aparatelor de uz casnic si gospodaresc, toate va sunt oferite de echipe de profesionisti la standarde de o calitate exceptionala.

Mutarea se va realiza cu personal calificat si cu experienta, motivat si inventiv, adaptabil si cu abilitati de comunicare, prompt si flexibil si corect.
Avem personal specializat pentru toate tipurile de servicii de mutari: ambalat, impachetat obiecte fragile, mobila, haine, vesela, tablouri, obiecte de valoare, piese de mobilier, incarcat, descarcat, montat, demontat, coborat, urcat.

La solicitarea clientilor, personalul nostru va asigura intregul pachet de servicii de mutari: impachetare, manipulare, demontare, remontare, intr-un cuvant toate serviciile de relocare va sunt asigurate. La cererea dumneavoastra pot fi aduse in prealabil cutii pentru ambalarea anumitor efecte personale, folie cu bule, folie strech, scotch, etichete.
Avem posibilitatea de a asigura coordonator relocare, asistenta logistica pe tot parcursul lucrarii, personal, echipe de mutari formate din 2 pana la10 oameni.
Personalul nostru se ocupa de montat/demontat impachetat/ambalat /coborat/urcat de recuperarea deseurilor rezultate in urma procesului de relocare.

Marturii despre noi

 • DRAKE

  M-au ajutat cu mobila cei de la Blejan, dar am mai apelat la ei si pentru marfa. Foarte seriosi!

 • LUMINITA 67

  I-am gasit pe net acum doua luni pe cei de la Blejan. Cel mai mult m-a convins sa -i aleg pe ei, faptul ca si impacheteaza. La noi in casa nimeni nu se ocupa cu asa ceva.

 • ALESIA M

  AM apelat la Blejan pentru a ridica niste marfa de la diverse firme din Bucuresti si sa le aduca la noi, in Stefanesti Arges si s-au descurcat bine.


Date de contact

Adresa: Bd. Basarabia nr.250 sector 3, Bucuresti

Mutari: 0374-631.325

Transporturi: 0371-168.145, 0731-014.083

A.C.: 0374-631.325, 0731-014.085

Email: bactive@blejan.ro

Web: www.mutari-locuinte.ro

Mai mult